TopTalents


Souverainestraat 44 9800 Deinze
09/277 00 26 Klik om te bellen

Over TopTalents

TopTalents is een gepassioneerd kantoor met als focus Werving & Selectie, Direct Search en Testing & Assessment. Met een ruime rugzak aan ervaring is ons kantoor in 2020 opgestart.

Bij TopTalents kan je kiezen uit een aanbod van job opportuniteiten, anderzijds luisteren we naar jouw wensen en noden. We zoeken samen met jou de job waarbij je je talent maximaal kunt benutten en je daarnaast ook jezelf kunt ontplooien.

Door onze jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van de markt zijn we in staat een echte meerwaarde te betekenen in de zoektocht voor elke kandidaat.
Werving en selectie is immers een werk van mensen en met mensen. We nemen graag de tijd om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Samen zoeken we naar een job die je echt op het lijf is geschreven. Bij TopTalents doen we aan totale matching en stellen het menselijke aspect voorop. Niet enkel de jobinhoud, maar ook de bedrijfscultuur, loonsverwachting, work-life balans, groeipotentieel spelen hierbij een rol. Wij garanderen totale discretie en eerlijkheid. Ook na de opstart van je nieuwe uitdaging blijven wij je opvolgen.

Luisteren naar de verhalen en de verwachtingen van kandidaten, talenten kunnen koppelen aan de juiste functies, open communicatie en een hands-on aanpak, dat is waar TopTalents voor staat.

Don't wait for opportunities, create them

Foto's

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden

Team

Artikelen

Starter van de week: TopTalents gaat op zoek naar talent rond Deinze

DEINZE – Op 6 januari 2021 bestaat TopTalents uit Deinze 1 jaar. Het bedrijf, gevestigd in de nieuwe industriezone De Prijkels, bestaat uit drie powervrouwen die samen meer dan 50 jaar expertise...

Onze locatie

Logo TopTalents

TopTalents

TopTalents


Souverainestraat 44 9800 Deinze
09/277 00 26 Klik om te bellen