TopTalents


Karrewegstraat 138 9800 Deinze
09 277 00 26 Klik om te bellen

Waar anderen stoppen, gaan wij verder
Garantie op persoonlijke aanpak
Uitgebreide expertise in selectie & werving

Over TopTalents

TopTalents is een gepassioneerd kantoor met als focus Werving & Selectie, Direct Search en Testing & Assessment. Met een ruime rugzak aan ervaring in het vak (+25 j.) is ons kantoor in 2020 opgestart met als doel talent correct te plaatsen en lange termijn relaties te creëren.

ONZE FILOSOFIE

Door onze jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van de markt zijn we in staat een echte meerwaarde te betekenen in de zoektocht voor elke kandidaat en klant.

Werving en selectie is immers een werk van mensen en met mensen. Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel tot succes. We nemen graag de tijd om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Samen zoeken we naar een job die je echt op het lijf is geschreven. Bij TopTalents doen we aan totale matching en stellen het menselijke aspect voorop. Niet enkel de jobinhoud, maar ook de bedrijfscultuur, loonsverwachting, work-life balans, groeipotentieel spelen hierbij een rol. Wij garanderen totale discretie en eerlijkheid. Ook na de opstart van je nieuwe uitdaging blijven wij je opvolgen.

ONZE MISSIE

Het is onze ambitie om samen succesvol te zijn en dit door een volwaardige relatie te creëren, elkaar commitment te geven, duidelijke afspraken te maken en onze processen op elkaar af te stemmen. Daarom engageert TopTalents zich om elke kandidaat te voorzien van een persoonlijke aanpak en het aanbod dat we hebben hier op af te stemmen. We trachten ieder van hen met exclusieve aandacht en toewijding te behandelen met als doel het talent te laten ontplooien.

Waar anderen stoppen, gaan wij net dat trapje hoger want meer dan ooit primeert kwaliteit boven kwantiteit.

ONZE SERVICE

Bij TopTalents kan je kiezen uit een aanbod van 'vaste' job opportuniteiten, anderzijds luisteren we naar jouw wensen en noden. We zoeken samen met jou de job waarbij je je talent maximaal kunt benutten en je daarnaast ook jezelf kunt ontplooien.

Luisteren naar de verhalen en de verwachtingen van kandidaten, talenten kunnen koppelen aan de juiste functies, open communicatie en een hands-on aanpak, dat is waar TopTalents voor staat.

Don't wait for opportunities, create them

Foto's

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden

Team

Artikelen

Starter van de week: TopTalents gaat op zoek naar talent rond Deinze

DEINZE – Op 6 januari 2021 bestaat TopTalents uit Deinze 1 jaar. Het bedrijf, gevestigd in de nieuwe industriezone De Prijkels, bestaat uit drie powervrouwen die samen meer dan 50 jaar expertise...

Onze locatie

Logo TopTalents

TopTalents

TopTalents


Karrewegstraat 138 9800 Deinze
09 277 00 26 Klik om te bellen